Articole
Decoreaza masa de Paste
Ai planificat deja meniul de Paște, lista de cumpărături e gata, dar cum vei pune...[mai mult]
Rețete
Orez cu urzici
Găsim urzici proaspete doar o dată pe an, așa că Bunica te invită să le...[mai mult]
Rețete
Pate de ciuperci
Delectează-te cu un pate vegetal dimineața, la prânz și seara. E simplu de preparat, ușor,...[mai mult]
Pizza de casă cu ricotta și șuncă
4
30 minute
Mediu
"Ce spui de o pizza de casă numai bună de împărțit cu cei dragi?"
400g aluat de pizza
250g brânză ricotta
4 roșii mari
4 felii de șuncă
4 linguri parmezan ras măsline negre
1 legătură de pătrunjel
sare și piper
5 linguri de ulei Untdelemn de la Bunica vitamina D Preîncălzește cuptorul la 180°C.
Așază o foaie de copt într-o tavă întinsă și unge-o cu o lingură de ulei Untdelemn de la Bunica. Întinde aluatul de pizza.
Toacă fin pătrunjelul, șunca și rade parmezanul. Pune șunca peste aluat, pătrunjelul, brânza ricotta și parmezanul.
Spală bine roșiile și taie-le în felii subțiri. Întinde-le pe toată suprafața.
Pune măslinele.
Asezonează cu sare și piper după gust.
Stropește totul cu cele patru linguri de ulei.
Introdu la cuptor și lasă pizza la copt pentru 25 de minute.
Servește-o cât este caldă! Mmmmmm... te lingi pe degete.