Pizza de casă cu ricotta și șuncă

4

30 minute

Mediu

"Ce spui de o pizza de casă numai bună de împărțit cu cei dragi?"
icon-checkmark 400g aluat de pizza icon-checkmark 250g brânză ricotta icon-checkmark 4 roșii mari icon-checkmark 4 felii de șuncă icon-checkmark 4 linguri parmezan rasicon-checkmark măsline negre icon-checkmark 1 legătură de pătrunjel icon-checkmark sare și piper icon-checkmark 5 linguri de ulei Untdelemn de la Bunica vitamina Dpatrat-pas1 Preîncălzește cuptorul la 180°C. patrat-pas2 Așază o foaie de copt într-o tavă întinsă și unge-o cu o lingură de ulei Untdelemn de la Bunica. Întinde aluatul de pizza. patrat-pas3 Toacă fin pătrunjelul, șunca și rade parmezanul. Pune șunca peste aluat, pătrunjelul, brânza ricotta și parmezanul. patrat-pas4 Spală bine roșiile și taie-le în felii subțiri. Întinde-le pe toată suprafața. patrat-pas5 Pune măslinele. patrat-pas6 Asezonează cu sare și piper după gust. patrat-pas7 Stropește totul cu cele patru linguri de ulei. patrat-pas8 Introdu la cuptor și lasă pizza la copt pentru 25 de minute.   Servește-o cât este caldă! Mmmmmm... te lingi pe degete.

Alte articole

Orez cu urzici
Lasagna clasică
Quesadilla de pui