Confidențialitate

NOTIFICARE

Intrebari si raspunsuri esentiale

Va multumim ca vizitati website-ul www.untdelemndelabunica.ro (denumit in cele ce urmeaza “Website-ul”). Speram ca veti fi incantati sa aflati mai multe despre Expur si produsele noastre.

Prezenta Politica de Confidentialitate a Expur (denumita in continuare “Politica de Confidentialitate”) face parte integranta din Termenii si Conditiile Generale ale Expur prezentate pe Website.
Expur respecta dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza Website-ul si comunica cu noi pe cale electronica. Atunci cand interactionati cu noi, exista posibilitatea sa ne furnizati informatii care sa ne ajute sa va identificam (de ex. nume, prenume, e-mail, adresa, numar de telefon). Aceste informatii sunt cunoscute sub denumirea de “date personale”.

Mai jos vei putea citi in detaliu practicile nostre de confidentialitate on-line.

 1. Scopul Politicii de Confidentialitate a Expur
 2. Date cu caracter personal colectate de catre Expur
 3. Datele cu caracter personal ale minorilor
 4. Cu ce scopuri colecteaza si utilizeaza Expur datele dumneavoastra cu caracter personal?
 5. Cui dezvaluie Expur datele dumneavoastra cu caracter personal si de ce?
 6. Drepturile utilizatorului
 7. Tehnologie de tracking – cum si de ce este folosita?
 8. Pentru ce perioada de timp poate Expur sa va stocheze datele cu caracter personal?
 9. Cum ne puteti contacta?
 1. Scopul Politicii de Confidentialitate

Aceasta Politica de Confidentialitate se aplica datelor cu caracter personal pe care le colectam despre dumneavoastra cu scopul de a promova produsele si serviciile pe care le oferim spre comercializare.
Am dezvoltat astfel aceasta Politica de Confidentialitate cu scopul de a va informa asupra modului in care Expur colecteaza, foloseste si proceseaza informatiile cu caracter personal pe Website.
Prin folosirea acestui Website, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta Politica de Confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu aceasta Politica de Confidentialitate, va rugam sa nu utilizati acest Website. Ne rezervam dreptul de a face modificari la aceasta Politica de Confidentialitate in orice moment. Orice modificari vor fi postate in aceasta Politica de Confidentialitate, iar modificarile se vor aplica pentru activitati si informatii colectate ulterior publicarii. Va incurajam sa revedeti periodic aceasta Politica de Confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti informati cu privire la orice schimbari si la modul in care informatiile pot fi utilizate.

Dorim sa va informam ca Expur este Operator de date cu caracter personal in baza notificarii ANSPDCP nr. 33800.

Pentru orice solicitare sau intrebare privind datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne contactati prin e-mail la  bunica@expur.ro sau prin telefon la +40 21 411 61 33, linie telefonica care nu este gratuita, apelabila din orice retea nationala fixa si mobila.

 1. Date cu caracter personal colectate de catre Expur

Expur poate colecta date despre dumneavoastra dintr-o varietate de surse, precum:

 • interactiuni online sau prin alte mijloace electronice cu Expur, inclusiv prin intermediul Website-ului, aplicatii de pe telefonul mobil, SMS-uri, site-uri de socializare (precum Facebook);
 • interactiuni offline cu Expur, inclusiv prin campaniile promotionale, concursuri etc.;
 • interactiuni cu continutul online, precum publicitatea, pe care Expur sau partenerii sai contractuali il furnizeaza prin intermediul website-urilor sau aplicatiilor unor terte parti.

2.1 Date furnizate in mod direct catre Expur

Urmatoarele tipuri de date ni le furnizati cu consimtamantul dumneavoastra expres (pentru scopurile mentionate in prezentul document):

 • date de contact, respectiv orice informatii care permit Expur sa va contacteze (respectiv nume, prenume, adresa, e-mail, numar de telefon), imagine;
 • informatii demografice, respectiv data nasterii, varsta, sex;
 • informatii de inregistrare sau conectare solicitate de Website (ID logare/ e-mail, nume de utilizator, parola, intrebari de securitate/ raspunsuri);
 • feedback oferit in calitate de consumator, respectiv informatii pe care le furnizati pe Website despre experienta dumneavoastra in utilizarea produselor si serviciilor oferite de Expur (comentarii si sugestii, testimoniale sau alte informatii legate de produsele Expur);
 • continut generat de consumator, respectiv orice continut (fotografii, imagini video sau povesti personale) pe care il creati si il distribuiti pe Website-ul Expur.

2.2 Date pe care le colectam atunci cand interactionati cu Website-ul

Noi utilizam cookie-urile sau alte modalitati de stocare automata a datelor pentru a colecta anumite tipuri de informatii pe care dumneavoastra le furnizati in momentul in care interactionati cu Website-ul. Va rugam sa vedeti Politica noastra referitoare la cookie-uri, disponibila pe Website.

2.3 Date pe care le colectam din alte surse

Uneori exista posibilitatea ca noi sa colectam informatii despre dumneavoastra din alte surse legitime in scopul furnizarii produselor si serviciilor noastre. Aceste surse includ parteneri comerciali ai Expur, surse publice si site-uri de socializare. Astfel de informatii sunt:

 • date de contact;
 • orice date personale care sunt parte din profilul dumneavoastra creat pe o retea de socializare terta (precum Facebook) si care are consimtamantul dumneavoastra sa transmita aceste date personale catre Expur. Datele personale se refera, de exemplu, la informatii de baza din cont (nume, adresa de e-mail, gen, data nasterii, orasul, poza de profil, ID-ul, lista de prieteni etc.) si alte informatii aditionale si activitati pe care reteaua de socializare terta le poate divulga catre alte aplicatii. De exemplu, putem vedea informatii complete sau partiale din profilul dumneavoastra din reteaua de socializare de fiecare data cand descarcati sau interactionati cu o aplicatie Expur pe o retea de socializare precum Facebook sau de fiecare data cand folositi o optiune de socializare integrata intr-un website al Expur (precum « Conectati-va cu Facebook »). Daca doriti sa aflati mai multe despre modul in care Expur (sau alte aplicatii externe) poate afla datele dumneavoastra personale dintr-o retea de socializare terta, va rugam accesati website-ul retelei respective de socializare. Astfel, intelegeti modul in care datele dumneavoastra personale, dintr-o retea de socializare, pot fi folosite in scopuri publicitare.

De asemenea, putem sa primim datele personale ale unor persoane in momentul in care fuzionam cu alte companii.

 1. Datele cu caracter personal ale minorilor

Expur nu solicita sau colecteaza in mod intentionat date personale de la minori. In situatia in care Expur descopera ca a colectat in mod accidental date personale de la un minor, va scoate acele date in cel mai scurt timp posibil.

 1. Cu ce scopuri colecteaza si utilizeaza Expur datele dumneavoastra cu caracter personal?

In general, toate informatiile colectate sunt utilizate in scopul prevazut in care le-ati trimis catre noi in momentul colectarii sau prin prezenta Politica de Confidentialitate. Expur poate utiliza datele dumneavoastra personale pentru unul din urmatoarele scopuri:

 • Intretinerea contului – pentru crearea si intretinerea conturilor dumneavoastra pe Website, inclusiv prin intermediul programelor de loialitate si recompensare asociate cu contul dumneavoastra.
 • Serviciul consumatorului – pentru furnizarea serviciului consumatorului, inclusiv raspunsuri la solicitarile, plangerile sau feedback-ul general despre produsele noastre. Serviciul consumatorului poate fi furnizat prin intermediul unor forme de comunicare variate, precum e-mail, scrisori sau telefon.
 • Implicarea consumatorului – pentru o implicare activa a consumatorului in cunoasterea produselor si serviciilor Expur. Aceasta poate insemna utilizarea publicarii continutului generat de utilizator.
 • Personalizarea – in unele situatii, Expur poate sa contopeasca date personale ale dumneavoastra colectate legitim dintr-o anumita sursa (de ex. un site web) cu datele colectate legitim dintr-o alta sursa. Aceasta furnizeaza Expur o viziune completa asupra consumatorului.
 • Comunicari de marketing – Expur colecteaza si prelucreaza datele dumneavoastra personale pentru comunicari comerciale precum e-mail, SMS sau comunicari prin posta doar cu acordul dumneavoastra explicit. Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor Generale ale Expur (din care face parte si prezenta Politica de Confidentialitate), va dati acordul explicit si cu privire la colectarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in scop de marketing. De asemenea, permitand accesul la aceste informatii, Expur poate folosi datele dumneavoastra personale pentru comunicari comerciale pe alte website-uri, inclusiv retele sociale unde sunteti membru, prin corespondenta dintre activitatile si informatiile colectate pe Website-ul nostru cu cele colectate pe website-uri terte (“Targeted Advertising”). Aceste comunicari comerciale va vor tine la curent cu cele mai noi stiri, evenimente, oferte speciale si promotii pentru produsele Expur care va intereseaza. Trimiterea acestor comunicari comerciale presupune colectarea si folosirea unor informatii demografice si date personale de contact. Va puteti dezabona oricand de la primirea unor astfel de comunicari comerciale prin e-mail sau SMS, prin urmarea instructiunilor de dezabonare oferite in fiecare astfel de comunicare. In cazul in care sunteti inscris in baza de date a Expur, aveti posibilitatea sa va modificati preferintele de comunicare editand profilul dumneavoastra pe Website (acolo unde este disponibila aceasta optiune) sau contactand adresa de email bunica@expur.ro. Schimbarea acestor preferinte va implica si excluderea dumneavoastra din listele noastre pentru campanii ulterioare de Targeted Advertising. Puteti, de asemenea, accesa website-urile retelelor sociale unde sunteti membru pentru a verifica optiunile pe care le ofera pentru Targeted Advertising. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca puteti primi in continuare comunicari administrative din partea Expur precum notificari referitoare la activitatile dumneavoastra din cont (confirmarea contului, schimbare de parola etc.) si anunturi importante, chiar daca va dezabonati de la comunicari comerciale. De asemenea, veti vedea anunturi publicitare generale pe website-urile Expur si in retelele sociale unde sunteti membru.

Informatii suplimentare despre anumite caracteristici de pe website-urile Expur sunt oferite si de urmatoarele:

 • Newslettere si e-mail-uri

Daca ne furnizati adresa dumneavoastra de e-mail si/sau adresa postala (fie ca parte a inregistrarii pe Website-ul nostru general sau pentru un buletin de stiri sau de comunicare specifice), datele de contact pe care le furnizati vor fi utilizate pentru a va trimite newsletter-ul solicitat. Putem folosi, de asemenea, adresa dumneavoastra de e-mail pentru a va trimite comunicari administrative (de exemplu, e-mail de confirmare atunci cand va inscrieti pentru sau dezabonati de la o inregistrare sau activitate specifica), precum si anumite servicii legate de anunturi (de exemplu, anunturi despre update-uri la notificarea noastra de confidentialitate, intreruperi sau schimbari la serviciile noastre online sau politicile de suport tehnic sau alte modificari conexe). Impreuna, aceste tipuri de comunicari sunt mentionate in prezenta Politica de Confidentialitate ca fiind “Comunicari administrative.”

 • Tombole, concursuri si promotii

Pentru a va inregistra la tombole on-line, concursuri sau alte promotii (in mod colectiv, “Promotii“), vi se poate cere sa va inregistrati in primul rand pe un website. Informatiile colectate in cadrul unei promotii sunt folosite pentru a determina eligibilitatea dumneavoastra, a va notifica daca sunteti castigator si/sau pentru a va livra un premiu. Daca minorilor li se permite sa participe la o promotie, vom obtine mai intai acordul parintilor, daca este necesar. Pentru mai multe informatii despre promotii, va rugam sa consultati regulile oficiale sau detalii postate la promotia respectiva.

 • Anchete si sondaje

Exista doua tipuri de anchete sau sondaje care pot fi efectuate pe Website. Unul este in cazul in care sunt solicitate informatii pur demografice pentru sondaj (de exemplu, varsta, sexul, informatii despre membrii familiei si alte interese) si informatiile nu sunt legate de nicio informatie personala despre dumneavoastra. In alte cazuri (cum ar fi in timpul crearii unui cont), putem colecta aceleasi informatii si combina cu informatiile personale. Daca minorilor li se permite sa participe la sondaje care colecteaza sau sunt legate de informatii personale, se solicita acordul prealabil al unui parinte.

 • Forumuri si alte caracteristici interactive

Putem oferi elemente interactive care va permit sa postati sau sa publicati mesaje, povesti, imagini sau opere de arta pe site-ul nostru. Desi noi ne straduim sa ii protejam pe cei care folosesc si participa la aceste activitati, va incurajam sa nu oferiti informatii cu caracter personal sau imagini despre dumneavoastra in zone publice, cum ar fi pe un forum message board sau alt tip de comunitate online. Astfel de informatii pot fi colectate si utilizate de persoane pe care nu le cunoasteti. Ca atare, nu putem garanta securitatea si confidentialitatea, si nu suntem responsabili pentru nicio informatie pe care o postati in aceste medii. Utilizarea de catre dumneavoastra a acestor caracteristici este pe propriul risc. Pentru a solicita indepartarea informatiilor dumneavoastra personale de pe blog-ul sau forum-ul nostru, va rugam sa ne contactati. In unele cazuri, din motive tehnice, nu vom putea elimina informatiile dumneavoastra personale, caz in care va vom informa ca atare.

Va rugam sa retineti ca, daca alegem sa postam un mesaj sau o imagine pe care ni le-ati oferit prin intermediul uneia dintre aceste cai, putem posta, impreuna cu imaginea sau mesajul respectiv, anumite informatii despre dumneavoastra, cum ar fi numele dumneavoastra de utilizator, prenumele, initiala prenumelui dumneavoastra numele de familie si/sau orasul si statul de resedinta.

 1. Cui dezvaluie Expur datele dumneavoastra cu caracter personal si de ce?

Expur nu va divulga niciodata datele dumneavoastra cu caracter personal unei organizatii de afaceri apartinand unui tert (respectiv care nu este Expur sau membru al Grupului Avril) care intentioneaza sa le foloseasca in scopuri de marketing direct daca dumneavoastra nu v-ati dat in mod expres consimtamantul in acest sens.

Expur poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii din cadrul Expur S.A. De asemenea, Expur poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal unor terti din afara Expur, dar strict limitat la urmatoarele situatii:

5.1 Furnizorii de servicii, agentii si Contractori

Am putea folosi terte parti, cum ar fi furnizorii de servicii, agentii sau contractori pentru a oferi suport pentru operatiunile interne ale Website-ul nostru si pentru a ne ajuta cu administrarea Website-ului sau a diferitelor functii, programe si promotiile disponibile. Aceste parti terte si angajatii lor pot intra in contact cu informatiile dumneavoastra personale. Orice astfel de terta parte trebuie sa asigure, in orice moment aceleasi niveluri de securitate pentru informatiile dumneavoastra personale precum Expur si, in cazul in care este necesar, este obligata printr-un acord legal de a pastra in siguranta si confidentialitate informatiile dumneavoastra cu caracter personal si de a le procesa numai la instructiunile specifice ale Expur.

5.2 Parteneri si promotii comune

Din cand in cand, putem derula un program comun sau co-sponsorizat sau de promovare pe Website-ul nostru cu o alta companie, organizatie, sau o alta parte, si putem colecta si procesa informatii personale. Daca informatiile dumneavoastra personale sunt colectate de catre (sau se impart cu) o alta societate decat Expur, ca parte dintr-un astfel de proiect de promovare, va vom anunta acest lucru la momentul colectarii informatiilor dumneavoastra personale si vom obtine consimtamantul dumneavoastra in acest sens, in cazul in care respectiva societate nu a obtinut deja acest consimtamant de la dumneavoastra. Periodic, putem derula o promotie pe Website-ul nostru, care ofera produse sau servicii de la o alta companie si va va oferi posibilitatea de a opta pentru a primi informatii direct de la societatea terta respectiva. Daca oricare dintre aceste promotii sunt puse la dispozitia minorilor, vom obtine mai intai consimtamantul verificabil al parintilor inainte de schimbul de informatii cu caracter personal ale minorului.

Atunci cand desfasuram orice campanie de promovare care implica o alta societate, putem oferi un link separat la Politica de Confidentialitate a acestei societati si va incurajam sa-l cititi inainte de a oferi orice informatii personale, deoarece nu putem garanta ca adera la aceleasi practici de confidentialitate. Daca nu doriti ca informatiile dumneavoastra sa fie colectate de catre sau in comun cu o alta societate decat a noastra, puteti alege intotdeauna sa nu va inregistrati sau sa nu participati la aceste promotii, in momentul solicitarii informatiilor cu caracter personal.

5.3 Transferuri juridice si de afaceri

Am putea dezvalui, de asemenea, informatiile dumneavoastra personale, daca ni se cere acest lucru prin lege, sau in cazul in care, in opinia noastra de buna credinta, o astfel de actiune este in mod rezonabil necesara pentru a ne conforma procedurilor legale, pentru a raspunde la orice pretentii legitime, sau pentru a proteja siguranta sau drepturile Expur, ale clientilor sai, sau a publicului.
In caz de fuziune sau achizitie integrala sau partiala a Expur cu/de catre o alta societate sau in cazul in care Expur vinde sau instraineaza toate sau o parte din afacerile sale, dobanditorul ar avea acces la informatiile mentinute de Expur, care ar putea include informatii cu caracter personal, in functie de legislatia aplicabila. In mod similar, informatiile personale pot fi transferate, ca parte a unei reorganizari corporative, proceduri de insolventa, sau a unui alt eveniment similar, in cazul in care este permis de si realizat in conformitate cu legea aplicabila.

Ce se intampla daca refuzati sa furnizati date cu caracter personal?

Daca nu alegeti sa oferiti orice informatie personala atunci cand sunt solicitate, este posibil sa nu puteti participa la anumite activitati si caracteristici personalizate pe Website-ul nostru si sa aveti acces limitat la serviciile si ofertele speciale. De exemplu, daca refuzati sa impartasiti adresa dumneavoastra de e-mail, nu veti putea primi niciun newsletter si nu va veti putea inregistra pe Website. Cu toate acestea, pentru a cauta pur si simplu in Website-ul nostru si pentru a afla mai multe despre produsele noastre, nu trebuie sa ne oferiti niciun fel de informatii personale.

 1. Drepturile utilizatorului

6.1 Drepturi cu privire la date cu carater personal

Prin citirea prezentei Politici de Confidentialitate aţi luat la cunoştinţă faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie asupra acestora, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiţiei în caz de încălcare a drepturilor dumneavoastra garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodată, aveţi dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastra personale şi de a solicita ştergerea totală sau parţială a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate şi semnate, expediate pe adresa bunica@expur.ro, vă puteţi exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi:

– o dată pe an, să vi se confirme faptul că datele personale sunt sau nu prelucrate;

– să interveniţi asupra datelor transmise;

– să vă opuneţi prelucrării datelor pentru motive întemeiate şi legitime legate de situaţia lor particulară;

– să solicitaţi ştergerea datelor, cu excepţia situaţiilor prevăzute de lege.

Astfel, este bine sa stiti ca aveti dreptul sa solicitati accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal. In aceasta situatie, ne puteti trimite o solicitare de acces la bunica@expur.ro. In cazul in care Expur nu va poate onora aceasta solicitare, va avea grija sa va furnizeze si explicatia necesara.

Totodata, mai aveti dreptul sa solicitati rectificarea informatiilor eronate din cadrul datelor dumneavoastra cu caracter personal. In situatia in care detineti un cont Expur, aceasta activitate poate fi realizata prin intermediul sectiunii « Contul meu ». In cazul in care nu detineti un cont Expur, puteti sa ne trimiteti o solicitare prin care sa va rectificam datele eronate.

6.1 Drepturile referitoare la comunicarile de marketing

Aveti urmatoarele drepturi referitoare la primirea comunicarilor relevante de marketing:

 • Sa urmati instructiunile referitoare la dreptul de optiune asupra comunicarilor de marketing;
 • In situatia in care detineti un cont pe Website, aveti posibilitatea sa editati optiunile dumneavoastra in sectiunea aferenta editarii contului.

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca exista posibilitatea ca in cazul in care ati optat sa nu mai primiti comunicari de marketing, sa primiti totusi comunicari administrative din partea Expur, precum confirmari sau notificari legate de activitatile referitoare la contul dumneavoastra (de ex. schimbarea parolei).

 1. Tehnologie de tracking – cum si de ce este folosita?

Expur face uz de tehnologii de urmarire (“Cookies”, “Adrese IP”, “fisierele jurnal”, “web beacons”), pentru a aduna anumite informatii, cum ar fi tipul de browser si sistemul de operare, pagina de trimitere, navigarea prin site-ul, domeniul de ISP, etc., in scopul imbunatatirii utilizarii si functionalitatii Website-ului nostru si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza Website-ul nostru, precum si instrumentele si serviciile oferite. Tehnologiile de urmarire ne ajuta sa ne adaptam Website-ul la nevoile dumneavoastra personale.

Cookies

Folosim Cookies pentru a imbunatati utilizarea si functionalitatea Website-ului nostru si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza Website-ul nostru, precum si instrumentele si serviciile oferite. Stocarea de Cookies pe calculatorul dumneavoastra ofera o modalitate usoara si convenabila pentru noi de a personaliza sau a imbunatati experienta dumneavoastra pe Website-ul nostru si de a va face urmatoarea vizita mai placuta.

Daca doriti sa aflati mai multe despre Politica Expur despre Cookie-uri si drepturile dumneavoastra corelative, va rugam sa vizitati Politica Cookies a Expur (denumita in continuare “Politica Cookies” si care face parte integranta din Termenii si Conditiile Generale ale Expur prezentate pe Website).

Adresa  IP

Exista posibilitatea sa urmarim Internet Protocol (IP) pentru (printre altele): (i) depanarea tehnica, (ii) mentinerea sigurantei si securitatii Website-ului, (iii) restrictionarea accesului la site-urile noastre pentru anumiti utilizatori, si (iv) intelegerea mai buna a modului in care site-urile noastre sunt utilizate. O adresa IP este un numar care este utilizat de computere in retea pentru a identifica computerul dumneavoastra de fiecare data cand va conectati la Internet.

Fisierele Jurnal

Noi (sau o terta parte in numele nostru) putem colecta informatii in forma de fisiere jurnal care inregistreaza activitatea Website-ului si aduna informatii statistice despre obiceiurile de navigare ale utilizatorilor. Aceste intrari sunt generate anonim, si ne ajuta sa adunam (printre altele) (i) tipul de utilizator de browser si sistemul de operare, (ii) informatii despre sesiunea unui utilizator (cum ar fi URL-ul de pe care au venit, data si ora cand au vizitat Website-ul, pagini de pe Website-ul nostru pe care le-a vizitat si pentru cat timp), si (iii) alte date similare de navigatie sau click-stream. Noi folosim, de asemenea, informatii capturate in fisierul jurnal pentru studiile noastre interne de marketing si demografice, astfel incat sa putem imbunatati in mod constant si sa putem personaliza serviciile online pe care vi le oferim. Fisierele jurnal sunt utilizate numai intern, si nu sunt asociate cu niciun anumit utilizator.

Web Beacons

Exista posibilitatea sa folosim beacon-urile (sau GIF-uri clare) pe Website sau sa le includem in e-mail-urile trimise catre dumneavoastra. Web beacons (de asemenea, cunoscut sub numele de “bug-uri web”) sunt siruri mici de cod care ofera o metoda de a livra o imagine grafica pe o pagina web sau intr-un mesaj de e-mail cu scopul de a transfera date inapoi la noi. Informatiile colectate prin intermediul web beacon-uri pot include unele dintre informatiile descrise in sectiunea Adresa IP de mai sus, precum si informatii despre modul in care un utilizator raspunde la o campanie de e-mail (de exemplu, timpul in care un e-mail este deschis, unde intra utilizatorul din acel e-mail etc). Noi folosim informatiile Web Beacons pentru diverse scopuri, inclusiv, dar nu limitat la, raportarea traficului pe site, numarul vizitatorilor unici, de publicitate si de audit de e-mail si raportare, precum si personalizare.

 1. Siguranta si stocarea datelor cu caracter personal

Expur ia toate masurile tehnice si organizatorice necesare pentru a proteja confidentialitatea si securitatea informatiilor dumneavoastra personale colectate de pe Website, inclusiv informatii cu caracter personal sensibile si informatii personale de la minori. Aceste eforturi includ, dar nu sunt neaparat limitate la: (i) stocarea informatiilor dumneavoastra personale in medii de operare sigure, care nu sunt disponibile pentru public si care sunt accesibile numai angajatilor autorizati Expur si agentiilor noastre si contractorilor; (ii) utilizarea tehnicii standard de criptare SSL pentru a proteja securitatea anumitor informatii personale sensibile in timpul transmiterii catre Website si, (iii) verificarea identitatatii utilizatorilor Website-ului inregistrati inainte de a putea accesa informatiile lor personale.
Expur poate retine informatiile cu caracter personal pe care dumneavoastra ni le trimiteti prin intermediul acestei pagini de web intr-o baza de date, cum ar fi baza de date cu clienti. Datele dumneavoastra personale vor fi pastrate de catre Expur doar pe perioada cat acestea sunt folosite pentru a va putea raspunde intrebarilor sau rezolvarii anumitor situatii sau pentru a aduce imbunatatiri si servicii noi, supunandu-ne cerintelor legale si legislatiei in vigoare. Acest lucru inseamna ca este posibil sa va retinem datele cu caracter personal pentru o anumita perioada de timp chiar si dupa ce dumneavoastra incetati sa folositi serviciile Expur sau acest Website. Dupa aceasta perioada de timp, datele dumneavoastra vor fi sterse. Va reamintim ca aveti dreptul de a cere ca in orice moment datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie sterse.

 

Cum ne puteti contacta?

Daca aveti orice intrebari, reclamatii, sau comentarii cu privire la aceasta Politica de Confidentialitate sau la practicile noastre de colectare a informatiilor, va rugam sa ne contactati folosind sectiunea de Contact din cadrul Website-ului Expur.

Copyright © 2020 Expur S.A.

WordPress Lightbox