Îmbogățit cu Vitamina D

icon-sticla

Sticle de: 1 L, 1.8 L, 3 L

Uleiul de floarea-soarelui este o bucurie pentru sănătate.

Atunci când Bunica și-a pus iscusința la bătaie, din înțelepciunea ei de ani de zile, a ieșit Untdelemn de la Bunica. Și pentru că este preocupată constant de sănătatea ta a scos la iveală uleiul de floarea-soarelui îmbogățit cu vitamina D.

Untdelemn de la Bunica îmbogățit cu Vitamina D este disponibil în trei variante de sticle: 1 litru, 1.8 litri și 3 litri.

Prin ce se diferențiază?

Este primul ulei îmbogățit cu vitamina D.

Dintre toate uleiurile vegetale, cel de floarea-soarelui este cea mai bogată sursă de vitamina E, un antioxidant natural cu puternice proprietăți pentru regenerarea pielii, stimulează activitatea sistemului imunitar, previne și întârzie apariția bolilor de inimă. Untdelemn de la Bunica bogat în vitamina E și îmbogățit cu vitamina D aduce beneficiile celor două vitamine în alimentația ta, cu respectarea indicațiilor de pe etichetă.

La nivel vizual se distinge prin sticla cu eticheta verde.

Beneficii

Vitamina D mai este numită și “vitamina soarelui” pentru că poate fi produsă de organism prin simpla expunere la razele acestuia.

Sintetizarea Vitaminei D este declanșată de expunerea la razele ultraviolete, fiind imediat absorbită de vasele sangvine. Fără suficientă vitamina D, oasele nu funcționează normal, iar în rândul copiilor această deficiență poate genera mai multe probleme de sănătate (printre care și rahitism).

Există situații/zile în care nu stăm suficient timp la soare și trebuie să compensăm această carență prin resurse externe. Una dintre acestea este uleiul de floarea-soarelui îmbogățit cu vitamina D.

     este un antidepresiv natural;

     reduce riscul apariției diabetului;

     menține sănătatea sistemului osos;

      îmbunătățește sistemul imunitar;

      reduce riscul apariției cancerului.

Ideal pentru:

Preparat cald

Preparate la cald

Salate

Salate

Sosuri și maioneze

Sosuri și maioneze

Deserturi

Deserturi

Untdelemn de la Bunica

La ce rețetă poți folosi Untdelemn de la Bunica îmbogățit cu vitamina D?

WordPress Lightbox