OMEGA 3

Sticle de: 1 L

Preocupată să îți ofere o alimentație sănătoasă, Bunica a venit în întâmpinarea nevoilor noastre cu Untdelemn de la Bunica OMEGA 3: un ulei rafinat de rapiță ideal pentru o stare de bine și pentru o alimentație sănătoasă. Untdelemn de la Bunica OMEGA 3 este disponibil în sticla de 1 litru.

Prin ce se diferențiază?

Formula cu OMEGA 3 vine în ajutorul celor preocupați constant de o viață echilibrată și alimentație sănătoasă bazată pe cât mai puține preparate procesate.

Uleiul de rapiță are o compoziție asemănătoare celui de măsline fiind bogat în acizi grași mononesaturați.

Îl recunoști pe raft după eticheta albastră.

Beneficii

Suntem din ce în ce mai atenți la sănătatea noastră. Tocmai pentru că o minte sănătoasă stă într-un corp sănătos ne căutăm starea de bine în produse care au super-beneficii.

Uleiul Untdelemn de la Bunica cu OMEGA 3 conține acizi grași esențiali, nesintetizați de organism și care trebuie furnizați prin alimentație.

Acizii grași Omega 3 au rol important în menținerea nivelurilor normale ale colesterolului în cadrul unui regim alimentar variat și echilibrat, în condițiile unui consum zilnic de 2g de Omega 3, echivalentul a trei linguri de ulei de rapiță.

  • ajută la scaderea colesterolului
  • ajută la scăderea tensiunii arteriale
  • previne bolile de inimă

Ideal pentru

Salate

Preparate la rece

Sosuri și maioneze

La ce rețete poți folosi Untdelemn de la Bunica OMEGA 3?

Cum să asociezi ingredientele în salată
5 tipuri principale de salate
Salată Caesar

Alte produse

Prăjit fără mirosuri

Ghidați de nevoia de a găti în condiții cât mai bune, în 2005, a luat naștere un produs unic pe piață: Untdelemn de la Bunica pentru prăjit.

Detalii
Îmbogățit cu Vitamina D

Untdelemn de la Bunica bogat în vitamina E și îmbogățit cu vitamina D aduce beneficiile celor două vitamine în alimentația ta.

Detalii