Îmbogățit cu Vitamina D

Sticle de 1L, 1.8L, 3L

Uleiul de floarea-soarelui este o bucurie pentru sănătate.

Atunci când Bunica și-a pus iscusința la bătaie, din înțelepciunea ei de ani de zile, a ieșit Untdelemn de la Bunica. Și pentru că este preocupată constant de sănătatea ta a scos la iveală uleiul de floarea-soarelui îmbogățit cu vitamina D.

Untdelemn de la Bunica îmbogățit cu Vitamina D este disponibil în trei variante de sticle: 1 litru, 1.8 litri și 3 litri.

Prin ce se diferențiază?

Este primul ulei îmbogățit cu vitamina D.

Dintre toate uleiurile vegetale, cel de floarea-soarelui este cea mai bogată sursă de vitamina E, un antioxidant natural cu puternice proprietăți pentru regenerarea pielii, stimulează activitatea sistemului imunitar, previne și întârzie apariția bolilor de inimă. Untdelemn de la Bunica bogat în vitamina E și îmbogățit cu vitamina D aduce beneficiile celor două vitamine în alimentația ta, cu respectarea indicațiilor de pe etichetă.

La nivel vizual se distinge prin sticla cu eticheta verde.

Beneficii

Vitamina D mai este numită și “vitamina soarelui” pentru că poate fi produsă de organism prin simpla expunere la razele acestuia.

Sintetizarea Vitaminei D este declanșată de expunerea la razele ultraviolete, fiind imediat absorbită de vasele sangvine. Fără suficientă vitamina D, oasele nu funcționează normal, iar în rândul copiilor această deficiență poate genera mai multe probleme de sănătate (printre care și rahitism).

Există situații/zile în care nu stăm suficient timp la soare și trebuie să compensăm această carență prin resurse externe. Una dintre acestea este uleiul de floarea-soarelui îmbogățit cu vitamina D.

  • este un antidepresiv natural
  • reduce riscul apariției diabetului
  • menține sănătatea sistemului osos
  • îmbunătățește sistemul imunitar
  • reduce riscul apariției cancerului

Ideal pentru

Preparate la cald

Salate

Sosuri și maioneze

Deserturi

La ce rețetă poți folosi Untdelemn de la Bunica îmbogățit cu vitamina D?

Pizza de casă cu ricotta și șuncă
Piept de rață cu cartofi piure
Legume suculente la cuptor

Alte produse

Prăjit fără mirosuri

Ghidați de nevoia de a găti în condiții cât mai bune, în 2005, a luat naștere un produs unic pe piață: Untdelemn de la Bunica pentru prăjit.

Detalii
OMEGA 3

Formula cu OMEGA 3 vine în ajutorul celor preocupați constant de o viață echilibrată și alimentație sănătoasă bazată pe cât mai puține preparate procesate.

Detalii