Salată Caesar

2

45 minute

Ușor

Ingrediente

  • 2 bucăți de piept de pui
  • 1 lingură de Untdelemn de la Bunica cu Omega3
  • 2 căței de usturoi
  • 3-4 felii de pâine
  • 20g de parmezan ras
  • 4 fileuri de anșoa
  • zeama de la o lămâie
  • 1 lingură de maioneză
  • 1 lingură de muștar
  • frunze din salata preferată
  • sare, piper

Cum se prepară?

  1. Unge pieptul de pui cu o lingură de ulei de rapiță cu Omega3, sare, piper, jumătate din zeama de la o lămâie și un cățel de usturoi tocat. Prepară puiul pe grătar sau la cuptor, până când este bine făcut.
  2. Între timp, taie feliile de pâine în cubulețe, stropește-le cu ulei și presară peste ele 10g de parmezan ras. Pune-le în cuptorul preîncălzit la 180° C și lasă-le 10-15 minute. Se vor transforma in crutoane delicioase.
  3. Pentru dressing, vei avea nevoie de un blender sau mojar. Amestecă 4 fileuri de anșoa, 1 cățel de usturoi, 10g parmezan, restul de zeamă de lămâie, 1 lingură de maioneză și 1 lingură de muștar.
  4. În două farfurii, aranjează frunzele de salată, apoi câte un piept de pui tăiat felii și o mână de crutoane.
  5. La final, decorează cu dressingul cremos.

Alte retete

Salată de (bon) ton
Salată de leurdă
Salată de crabi și porumb