Articole
Decoreaza masa de Paste
Ai planificat deja meniul de Paște, lista de cumpărături e gata, dar cum vei pune...[mai mult]
Rețete
Orez cu urzici
Găsim urzici proaspete doar o dată pe an, așa că Bunica te invită să le...[mai mult]
Rețete
Pate de ciuperci
Delectează-te cu un pate vegetal dimineața, la prânz și seara. E simplu de preparat, ușor,...[mai mult]
Salată Caesar
2
45 minute
Ușor
Ingrediente
- 2 bucăți de piept de pui
- 1 lingură de Untdelemn de la Bunica cu Omega3
- 2 căței de usturoi
- 3-4 felii de pâine
- 20g de parmezan ras
- 4 fileuri de anșoa
- zeama de la o lămâie
- 1 lingură de maioneză
- 1 lingură de muștar
- frunze din salata preferată
- sare, piper
Cum se prepară?
- Unge pieptul de pui cu o lingură de ulei de rapiță cu Omega3, sare, piper, jumătate din zeama de la o lămâie și un cățel de usturoi tocat. Prepară puiul pe grătar sau la cuptor, până când este bine făcut.
- Între timp, taie feliile de pâine în cubulețe, stropește-le cu ulei și presară peste ele 10g de parmezan ras. Pune-le în cuptorul preîncălzit la 180° C și lasă-le 10-15 minute. Se vor transforma in crutoane delicioase.
- Pentru dressing, vei avea nevoie de un blender sau mojar. Amestecă 4 fileuri de anșoa, 1 cățel de usturoi, 10g parmezan, restul de zeamă de lămâie, 1 lingură de maioneză și 1 lingură de muștar.
- În două farfurii, aranjează frunzele de salată, apoi câte un piept de pui tăiat felii și o mână de crutoane.
- La final, decorează cu dressingul cremos.