Rețete
Drob vegetal cu ciuperci și nuci
Drobul de post cu ciuperci și nuci este o alternativă delicioasă și hrănitoare la varianta...[mai mult]


Rețete
Păstrăv la cuptor cu usturoi verde și cartofi noi
Păstrăvul la cuptor este o alegere inspirată pentru o masă echilibrată și sănătoasă. Fraged, aromat...[mai mult]


Articole
10 trucuri ingenioase pentru a economisi timp în bucătărie
În ritmul alert al vieții de zi cu zi, fiecare minut contează, iar timpul petrecut...[mai mult]


Salată Caesar

2
45 minute
Ușor
Ingrediente
- 2 bucăți de piept de pui
- 1 lingură de Untdelemn de la Bunica cu Omega3
- 2 căței de usturoi
- 3-4 felii de pâine
- 20g de parmezan ras
- 4 fileuri de anșoa
- zeama de la o lămâie
- 1 lingură de maioneză
- 1 lingură de muștar
- frunze din salata preferată
- sare, piper
Cum se prepară?
- Unge pieptul de pui cu o lingură de ulei de rapiță cu Omega3, sare, piper, jumătate din zeama de la o lămâie și un cățel de usturoi tocat. Prepară puiul pe grătar sau la cuptor, până când este bine făcut.
- Între timp, taie feliile de pâine în cubulețe, stropește-le cu ulei și presară peste ele 10g de parmezan ras. Pune-le în cuptorul preîncălzit la 180° C și lasă-le 10-15 minute. Se vor transforma in crutoane delicioase.
- Pentru dressing, vei avea nevoie de un blender sau mojar. Amestecă 4 fileuri de anșoa, 1 cățel de usturoi, 10g parmezan, restul de zeamă de lămâie, 1 lingură de maioneză și 1 lingură de muștar.
- În două farfurii, aranjează frunzele de salată, apoi câte un piept de pui tăiat felii și o mână de crutoane.
- La final, decorează cu dressingul cremos.