Rețete
Sărățele de casă cu cașcaval
Rafturile magazinelor sunt pline de gustări dulci și sărate, covrigei, fursecuri sau biscuiți, dar cele...[mai mult]


Rețete
Fasole verde cu sos Harissa
Cel mai bun mod de a integra mai multe legume în alimentație e să le...[mai mult]


Articole
Cum putem face economie la energia electrică și la gaze
Situația socio-economică globală este în continuă schimbare, iar prețurile energiei electrice și ale gazelor naturale...[mai mult]


Salată Caesar

2
45 minute
Ușor
Ingrediente
- 2 bucăți de piept de pui
- 1 lingură de Untdelemn de la Bunica cu Omega3
- 2 căței de usturoi
- 3-4 felii de pâine
- 20g de parmezan ras
- 4 fileuri de anșoa
- zeama de la o lămâie
- 1 lingură de maioneză
- 1 lingură de muștar
- frunze din salata preferată
- sare, piper
Cum se prepară?
- Unge pieptul de pui cu o lingură de ulei de rapiță cu Omega3, sare, piper, jumătate din zeama de la o lămâie și un cățel de usturoi tocat. Prepară puiul pe grătar sau la cuptor, până când este bine făcut.
- Între timp, taie feliile de pâine în cubulețe, stropește-le cu ulei și presară peste ele 10g de parmezan ras. Pune-le în cuptorul preîncălzit la 180° C și lasă-le 10-15 minute. Se vor transforma in crutoane delicioase.
- Pentru dressing, vei avea nevoie de un blender sau mojar. Amestecă 4 fileuri de anșoa, 1 cățel de usturoi, 10g parmezan, restul de zeamă de lămâie, 1 lingură de maioneză și 1 lingură de muștar.
- În două farfurii, aranjează frunzele de salată, apoi câte un piept de pui tăiat felii și o mână de crutoane.
- La final, decorează cu dressingul cremos.