OMEGA 3

icon-sticla

Sticle de: 1 L

Preocupată să îți ofere o alimentație sănătoasă, Bunica a venit în întâmpinarea nevoilor noastre cu Untdelemn de la Bunica OMEGA 3: un ulei rafinat de rapiță ideal pentru o stare de bine și pentru o alimentație sănătoasă. Untdelemn de la Bunica OMEGA 3 este disponibil în sticla de 1 litru.

Prin ce se diferențiază?

Formula cu OMEGA 3 vine în ajutorul celor preocupați constant de o viață echilibrată și alimentație sănătoasă bazată pe cât mai puține preparate procesate.

Uleiul de rapiță are o compoziție asemănătoare celui de măsline fiind bogat în acizi grași mononesaturați.

Îl recunoști pe raft după eticheta albastră.

Beneficii:

Suntem din ce în ce mai atenți la sănătatea noastră. Tocmai pentru că o minte sănătoasă stă într-un corp sănătos ne căutăm starea de bine în produse care au super-beneficii.

Uleiul Untdelemn de la Bunica cu OMEGA 3 conține acizi grași esențiali, nesintetizați de organism și care trebuie furnizați prin alimentație.

Acizii grași Omega 3 au rol important în menținerea nivelurilor normale ale colesterolului în cadrul unui regim alimentar variat și echilibrat, în condițiile unui consum zilnic de 2g de Omega 3, echivalentul a trei linguri de ulei de rapiță.

     ajută la scaderea colesterolului;

     ajută la scăderea tensiunii arteriale;

     previne bolile de inimă.

Ideal pentru:

Salate

Salate

Preparat rece

Preparate la rece

Sosuri și maioneze

Sosuri și maioneze

Untdelemn de la Bunica

La ce rețete poți folosi Untdelemn de la Bunica OMEGA 3?

WordPress Lightbox