OMEGA 3

icon-sticla

Sticle de: 1 L

Preocupată să îți ofere o alimentație sănătoasă, Bunica a venit în întâmpinarea nevoilor noastre cu Untdelemn de la Bunica OMEGA 3: un ulei rafinat de rapiță ideal pentru o stare de bine și pentru o alimentație sănătoasă. Untdelemn de la Bunica OMEGA 3 este disponibil în sticla de 1 litru.

Prin ce se diferențiază?

Formula cu OMEGA 3 vine în ajutorul celor preocupați constant de o viață echilibrată și alimentație sănătoasă bazată pe cât mai puține preparate procesate.

Uleiul de rapiță are o compoziție asemănătoare celui de măsline fiind bogat în acizi grași mononesaturați.

Îl recunoști pe raft după eticheta albastră.

Beneficii:

Suntem din ce în ce mai atenți la sănătatea noastră. Tocmai pentru că o minte sănătoasă stă într-un corp sănătos ne căutăm starea de bine în produse care au super-beneficii.

Uleiul Untdelemn de la Bunica cu OMEGA 3 conține acizi grași esențiali, nesintetizați de organism și care trebuie furnizați prin alimentație.

Acizii grași Omega 3 au rol important în menținerea nivelurilor normale ale colesterolului în cadrul unui regim alimentar variat și echilibrat, în condițiile unui consum zilnic de 2g de Omega 3, echivalentul a trei linguri de ulei de rapiță.

     ajută la scaderea colesterolului;

     ajută la scăderea tensiunii arteriale;

     previne bolile de inimă.

Ideal pentru:

Salate

Salate

Preparat rece

Preparate la rece

Sosuri și maioneze

Sosuri și maioneze

Untdelemn de la Bunica

La ce rețete poți folosi Untdelemn de la Bunica OMEGA 3?

WordPress Lightbox
Provocarile Bunicii
Provocarile Bunicii

Acceptă provocarea Bunicii din această vară și poți câștiga premii zilnice sau săptămânale de care să te bucuri cu cei dragi.

Înscrie-te în campanie