Cum poți refolosi hainele vechi

Sigur ai dat, în plimbările tale prin social media, de scurte filmulețe în care hainele vechi primesc un look fresh sau un alt scop în casa ta, prin câteva mișcări abile. Sunt resurse super utile care ne ajută să reducem risipa. Bunica îți dezvăluie 5 trucuri prin care poți da o viață nouă hainelor în casa ta. Soluțiile te vor bucura atât pe tine, cât și pe copii.

 

1. Perne decorative. Folosește tricourile vechi, cu imprimeuri vii și colorate, pentru a coase fețe de pernă.

 

2. Accesorii pentru ochelari. Din aceleași tricouri poți crea lateve, sau dintr-un material mai gros precum denim-ul, poți crea un un etui util pentru ochelarii tăi.

 

3. Sacoșe pentru legume. Din haine vechi, poți crea mici sacoșe în care să aduci legumele de la piață. Poți reduce o mare cantitate de plastic folosit. Țestoasele îți vor mulțumi.

 

4. Haine pentru copii. Dacă ai copii, vezi cât de repede cresc sub ochii tăi. Economisește bani și resurse croind hăinuțe noi din modele vechi.

 

5. Jucării pentru copii: copilul le desenează, iar tu le coși. Oricum ar arăta, e o mare bucurie să își vadă imaginația adusă în realitate, similar modelelor de aici.

Alte articole

Cum să mănânci sănătos pe timpul iernii
5 tratamente pentru piele sănătoasă, de încercat acasă
Încondeierea ouălor de Paște