Termeni și condiții generale

Va multumim pentru vizitarea website-ului www.untdelemndelabunica.ro (denumit in cele ce urmeaza “Website-ul”). Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile Generale din acest document, deoarece folosirea Website-ului necesita acceptarea de catre dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor Generale prezentate aici.

Titularul Website-ului este S.C. EXPUR S.A., persoana juridica romana, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J21/261/1991, cu codul de inregistrare in scopuri de TVA RO2091480, cu sediul social in Soseaua Amara nr. 3, Slobozia, judetul Ialomita (denumita in continuare “EXPUR”).

Prezentele Termeni si Conditii Generale (care, impreuna cu Politica de Confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal precum si cu Politica Cookies, publicate pe Website, vor fi denumite in continuare “TCG“) prezinta drepturile și obligatiile ce decurg din utilizarea Website-ului de catre dumneavoastra și relatiile care se stabilesc intre Expur și dumneavoastra ca utilizatori ai Website-ului (fiind denumiti in continuare “Utilizatori“), dumneavoastra fiind obligati sa le respectati, aplicarea acestora ajutand la garantarea sigurantei și confortului tuturor.

Acceptarea TCG marcheaza incheierea relatiei contractuale dintre Expur si dumneavoastra ca Utilizatori ai Website-ului.

Politica de confidentialitate a Website-ului

Orice informatie cu caracter personal sau materiale transmise catre Website se supun prevederilor politicii de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal de pe acest Website, care fac parte integranta din TCG.

Acuratetea, integralitatea si actualitatea informatiei

Cu toate ca depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratetea si integralitatea informatiei de pe Website, nu ne asumam responsabilitatea daca informatiile disponibile pe Website nu sunt exacte sau complete. Orice raportare la materialul de pe acest Website se va face pe propriul dumneavoastra risc. Sunteti de acord ca este responsabilitatea dumneavoastra de a monitoriza orice modificari ale materialului si informatiilor de pe Website.

Transmitere

Orice comunicare sau material fara caracter personal transmise acestui Website prin posta electronica sau in alt mod, incluzand aici orice informatii, intrebari, comentarii, sugestii sau alte informatii similare, vor fi tratate ca informatii neconfidentiale si nebrevetate sau atestate in vreun alt mod de o autoritate competenta in domeniu. Tot ceea ce transmiteti sau expediati devine proprietatea Expur si poate fi folosit in orice scop, cu respectarea normelor legale in vigoare, incluzand dar fara a se limita la, reproducere, dezvaluire, transmitere, publicare, difuzare sau expediere prin posta. In plus, Expur este liber sa utilizeze in orice scop (incluzand dar fara a se limita la dezvoltarea, fabricarea, publicitatea si marketing-ul produselor) orice idee, lucrare de arta, inventie, proiect de dezvoltare, sugestie sau concept continute in orice comunicare transmisa prin intermediul acestui Website. Nicio astfel de utilizare nu implica vreo compensatie pentru tertii care au transmis informatia. Prin transmiterea acestor informatii, garantati totodata ca sunteti proprietarul materialului/continutului transmis, ca acest material/continut nu este calomnios si ca folosirea sa de catre Expur S.A. nu incalca drepturile niciunei terte parti si nicio alta lege in vigoare. Expur nu are nicio obligatie de a folosi informatia primita.

Drepturi de proprietate intelectuala

Tot ceea ce este postat pe Website, cum ar fi, insa fara a se limita la, imagini, texte, elemente de grafica, simboluri, logo-uri, baze de date etc., este proprietatea Expur sau este inclus cu permisiunea proprietarului de drept. Toate acestea cad sub incidenta legislatiei in materie de proprietate intelectuala. Nu va este permis a utiliza, copia, distribui, publica sau incorpora in alte documente sau materiale astfel de marcaje/informatii sub nicio forma in scopul obtinerii de venituri comerciale. Imaginile, logo-urile, textele partenerilor contractuali ai Expur apartin acestora si sunt reproduse pe Website cu acordul lor.

Aveti dreptul sa parcurgeti acest Website, sa reproduceti portiuni prin imprimare, descarcare pe un hard disk sau sa le distribuiti altor indivizi, pentru uz personal. Acestea se pot face doar cu conditia sa pastrati intacte toate drepturile de proprietate intelectuala ale Expur si cu conditia ca pe aceste reproduceri sa apara insemnul de marca inregistrata mentionat mai jos.

EXPUR va depune toate eforturile in vederea identificarii mesajelor pe care le-a primit pe Website fara a-i fi fost adresate, prin refacerea link-ului direct catre sursa sau prin mentionarea persoanelor care figureaza pe acest Website, dar nu va putea garanta intotdeauna existenta sursei reproduse.

® Marca inregistrata a Expur S.A.. Toate drepturile rezervate.

Marcile, logo-urile, caracterele si alte marci de serviciu (denumite in mod colectiv “Marci”) ce apar pe acest Website apartin Expur, parte a Grupului Avril. Nimic din ceea ce contine acest Website nu va fi considerat ca oferind vreo licenta sau drept de folosire a vreunei Marci ce apare pe acest Website. Este strict interzisa folosirea/folosirea defectuoasa a Marcilor ce apar pe acest Website, sau in orice alt context pe acest Website, cu exceptia celor prevazute in acest document. De asemenea, va aducem la cunostinta ca Expur isi va exercita in mod activ drepturile de proprietate intelectuala in toate aspectele protejate de lege.

Link-uri catre alte website-uri

Link-urile de pe Website va pot trimite in afara retelei si sistemelor Grupului Avril, iar Grupul Avril nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul, acuratetea sau functionarea acestor terte website-uri. Link-urile sunt oferite cu buna-credinta si Grupul Avril nu poate fi considerat responsabil pentru nicio schimbare ulterioara in alte website-uri ale caror link-uri sunt oferite de noi. Includerea oricarei trimiteri catre alte website-uri nu implica sustinerea acestora de catre Grupul Avril. Va recomandam sa cititi cu atentie notele legale si de confidentialitate ale tuturor celorlalte website-uri pe care le vizitati.

Garantii si avertizari

Folosirea acestui Website se va face pe riscul dumneavoastra personal si exclusiv.

Garantii

Acest Website va este oferit “asa cum este” si “asa cum este pus la dispozitie” si, ca urmare, Expur nu ofera niciun fel de garantie, nici explicita, nici implicita, statutorie sau de alt fel (inclusiv garantii implicite de calitate satisfacatoare si potrivire pentru un anumit scop), inclusiv garantii sau orice afirmatii cu privire la faptul ca materialele prezentate pe Website vor fi complete, corecte, de incredere, actuale, fara a afecta terte parti, precum si ca accesul la acest Website va fi neintrerupt, fara erori sau fara virusi, nici cu privire la faptul ca accesul la acest Website va fi securizat, si ca orice sfat sau opinie obtinuta de la Expur prin intermediul acestui Website vor fi corecte sau de incredere.

In consecinta, Expur nu face niciun fel de declaratii si nu isi asuma niciun fel de garantii cu privire la cele de mai sus.

Webite-ul poate fi intrerupt de catre Expur sau administratori in orice moment fara nicio notificare prealabila si fara niciun fel de pretentie de orice fel din partea dumneavoastra.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca unele jurisdictii nu permit excluderea garantiilor implicite, astfel incat unele din aceste excluderi nu va sunt aplicabile. Va rugam sa verificati legislatia din tara dumneavoastra.

Ne rezervam dreptul de a restrictiona, suspenda sau inceta, fara notificare prealabila, in orice moment, accesul dumneavoastra la acest Website sau la orice sectiune sau parte a acestuia.

Responsabilitate legala

Expur si /sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui Website (in numele sau cu acordul nostru) nu vor avea nicio responsabilitate legala sau de alt tip pentru niciun fel de daune, costuri, pierderi sau responsabilitati directe, incidentale, indirecte, speciale sau punitive ce pot rezulta ca urmare a accesarii, utilizarii, incapacitatii de utilizare, a schimbarii continutului acestui Website, sau ca urmare a accesarii de catre dumneavoastra a unui alt website printr-un link de pe acest Website sau, in masura permisa de legislatia aplicabila, ca urmare a actiunilor pe care le intreprindem sau nu in urma oricarui mesaj de posta electronica trimis de dumneavoastra.

Expur si/sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui Website (in numele sau cu acordul nostru) nu vor avea nicio responsabilitate de mentinere a materialelor si serviciilor disponibile prin intermediul acestui Website sau de transmitere a unor modificari, actualizari sau a altor comunicate in legatura cu acestea. Orice material de pe acest Website este supus modificarilor, fara aviz prealabil.

Mai mult, Expur nu va avea nicio responsabilitate legala sau de alta natura pentru nicio pierdere suferita din cauza virusurilor ce va pot afecta computerul sau orice alta proprietate pentru ca ati folosit, accesat sau descarcat vreun material de pe acest Website. Daca decideti sa descarcati vreun material de pe acest Website o faceti pe propriul dumneavoastra risc.

In limita maxima prevazuta de legislatia aplicabila, renuntati in mod expres la orice pretentie fata de Expur sau fata de reprezentantii sai, directorii, angajatii, furnizorii sau programatorii sai, pretentii ce ar putea rezulta in urma folosirii sau accesarii de catre dumneavoastra a acestui Website.

Activitati interzise

Este interzisa intreprinderea oricarui act pe care Expur, la libera sa alegere, il poate considera inadecvat si/sau ar putea fi considerat ca un act ilicit sau interzis de catre orice lege aplicabila acestui Website, incluzand dar fara a se limita la:

  • Orice act ce ar constitui o incalcare atat a confidentialitatii (incluzand incarcarea de informatii private fara a avea acordul persoanei in cauza) cat si a oricarui alt drept legal al unei persoane;
  • Folosirea acestui Website pentru a defaima sau calomnia Expur, angajatii sai sau alte persoane, sau comportarea intr-un fel care ar putea afecta buna reputatie a Expur;
  • Incarcarea de fisiere ce contin virusuri care ar putea crea daune proprietatilor Expur sau proprietatilor altor persoane;
  • Afisarea pe sau transmiterea catre acest Website a oricarui material neautorizat incluzand, dar fara a se limita la, materiale care in opinia noastra ar putea cauza neplaceri sau ar putea fi defaimatoare, rasiste, obscene, amenintatoare, pornografice sau ilicite, fiind in detrimentul sau incalcand sistemele sau retelele de securitate ale Expur sau ale tertilor.

Jurisdictie si lege aplicabila

Produsele Expur S.A., materialele, ofertele si informatiile care apar pe acest Website sunt destinate pentru clientii si utilizatorii din Romania. Expur nu garanteaza ca produsele si continutul acestui Website sunt compatibile cu sau disponibile in alte locatii decat Romania. Va rugam sa contactati distribuitorul nostru local pentru a obtine mai multe informatii despre disponibilitatea produselor in tara dumneavoastra.

Imaginile de pe Website sunt cu titlu de prezentare si pot aparea diferente fata de produsul disponibil pentru cumparare. Astfel, produsele care apar pe acest Website sunt doar reprezentari vizuale si, ca atare, acestea nu constituie adevarata lor dimensiune, ambalaj, culoare etc.

Dumneavoastra si Expur sunteti de acord ca orice controverse sau pretentii provenind din sau in legatura cu folosirea acestui Website vor fi guvernate de catre legea romana si vor fi de competenta exclusiva a instantelor din Bucuresti, Romania.

Actualizarea avizului legal

Prezentele TCG sunt valabile pe perioada nedeterminata. Dumneavoastra sunteti de acord ca Expur are dreptul de a modifica unilateral prezentele TCG, fara notificare prealabila catre dumneavoastra. Ne rezervam asadar dreptul de a face orice completari sau modificari la aceasta notificare legala.

Daca TCG se modifica, respectivele modificari produc efecte imediat dupa publicarea pe Website. Va rugam sa monitorizati modificarile prezentelor TCG si sa vizitati regulat Website-ul pentru a va informa asupra acestora si a noilor informatii.

Copyright © 2016 Expur S.A.

WordPress Lightbox