Cufărul bunicii

Articole, rețete, sfaturi și ghiduri.

Cufarul bunicii Înapoi la toate retetele

Tortilla de cartofi

Reteta este pentru 4 persoane Pentru: 4 persoane
Reteta este gata in 4 persoane Gata în: 30 minute
Dificultate 4 persoane Dificulatate: ușor
"Tortilla de cartofi sau tradiționala omletă spaniolă este o rețetă versatilă pe care o poți servi la micul dejun, o poți aranja într-un sandvich delicios pentru pachet la serviciu sau o poți tăia în cubulețe și servi pe scobitori, ca antreu."

Ingrediente

Untdelemn de la Bunica

Cum prepari?

  1. Curăță și spală cartofii, ceapa, ardeiul gras și usturoiul.
  2. Taie cartofii și cârnatul chorizo în felii subțiri, toacă mărunt ceapa și usturoiul, iar ardeiul gras taie-l în cubulețe.
  3. Într-o tigaie încinsă cu ulei, pe foc mediu, pune cartofii și rumenește-i timp de 5 minute.
  4. Adaugă apoi ceapa, usturoiul, ardeiul gras și cârnatul chorizo.
  5. Ține totul pe foc pentru aproximativ 10-15 minute și amestecă din când în când. Asezonează cu sare, piper și turmeric.
  6. Între timp, bate bine cele 6 ouă într-un bol.
  7. Ia legumele de pe foc și pune-le în bol, peste ouăle bătute și amestecă totul.
  8. Amestecul de ouă și legume pune-l în tigaia încinsă anterior.
  9. Lasă tortilla să se facă pe fiecare parte câte 4-5 minute.
  10. Servește-o caldă sau rece cu saladă verde.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Retete similare: