Fel principal
"Mușchiuleț la cuptor rumenit, cu bacon, usturoi și cimbru."
Ingrediente
- 500g mușchi de porc
- bacon
- 3 căței de usturoi
- sare și piper
- cimbru proaspăt
- ulei de floarea-soarelui Untdelemn de la Bunica prăjit fără mirosuri
- cremă de hrean Bunătăți de la Bunica
- ardei iute pentru decor

Cum prepari?
- Strivește cu latul cuțitului cățeii de usturoi.
- Pune câteva linguri de ulei la încins într-o tigaie pe aragaz. Adaugă usturoiul în tigaie împreună cu crenguțele de cimbru și baconul.
- Pune la rumenit și mușchiulețul de porc în tigaie. Lasă-l pe foc până când capătă o crustă frumoasă pe fiecare parte.
- Transferă tot conținutul într-o tava de copt și bagă mușchiulețul la cuptor. Lasă 25 de minute la 180°C.
- Scoate carnea de la cuptor când este gata. Taie felii. Servește cu cremă de hrean și decorează cu un ardei iute.
You must be logged in to post a comment.