Cufărul bunicii

Articole, rețete, sfaturi și ghiduri.

Cufarul bunicii Înapoi la toate retetele

Mușchiuleț de porc cu sos de hrean

"Mușchiuleț la cuptor rumenit, cu bacon, usturoi și cimbru."
Vezi video

Ingrediente

  • 500g mușchi de porc
  • bacon
  • 3 căței de usturoi
  • sare și piper
  • cimbru proaspăt
  • ulei de floarea-soarelui Untdelemn de la Bunica prăjit fără mirosuri
  • cremă de hrean Bunătăți de la Bunica
  • ardei iute pentru decor
Untdelemn de la Bunica

Cum prepari?

  1. Strivește cu latul cuțitului cățeii de usturoi.
  2. Pune câteva linguri de ulei la încins într-o tigaie pe aragaz. Adaugă usturoiul în tigaie împreună cu crenguțele de cimbru și baconul.
  3. Pune la rumenit și mușchiulețul de porc în tigaie. Lasă-l pe foc până când capătă o crustă frumoasă pe fiecare parte.
  4. Transferă tot conținutul într-o tava de copt și bagă mușchiulețul la cuptor. Lasă 25 de minute la 180°C.
  5. Scoate carnea de la cuptor când este gata. Taie felii. Servește cu cremă de hrean și decorează cu un ardei iute.

Retete similare: