Cufărul bunicii

Articole, rețete, sfaturi și ghiduri.

Cufarul bunicii Înapoi la toate retetele

Cheesecake fără coacere

Răcoritor și foarte simplu de făcut, cheesecake-ul fără coacere este un desert fin, cremos și aromat. Această rețetă a Bunicii nu necesită gelatină în compoziția sa pentru că totul este ținut laolaltă de ciocolata albă.

Ingrediente:

Cum prepari?

  1. Macină bine biscuții digestivi în blender.
  2. Amestecă biscuiții măcinați cu uleiul.
  3. Pune amestecul într-o tavă cu pereți detașabili și tapetată cu hârtie de copt, apoi nivelează.
  4. Lasă la rece și pregătește umplutura de brânză.
  5. Pentru umplutură amestecă crema de brânză cu zahărul, miezul de la păstaia de vanilie. Amestecă timp de un minut cu mixerul.
  6. Separat bate frișca lichidă până devine pufoasă, apoi îmbin-o cu crema de brânză pregătită anterior.
  7. Topește ciocolata caldă, las-o puțin la răcit și adaug-o peste compoziția de brânză, apoi amestecă.
  8. Pune această cremă peste stratul de biscuiți din tava lăsată la rece.
  9. Nivelează totul, apoi lasă la frigider pentru minimum 6 ore.

 

Decorează-l cu fructe proaspete după gust. Simplu și delicios!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Retete similare: